0
clear
  • 50шт Музикални Ноти, Вечерни Аксесоари Музикални Хартиени Чинии Комплект Съдове за готвене 9 Музикални Ноти Кът Чинии 7Музикални Десертни Чинии за Музикална Темати?
  • -20%
  • -20%
50шт Музикални Ноти, Вечерни Аксесоари Музикални Хартиени Чинии Комплект Съдове за готвене 9 Музикални Ноти Кът Чинии 7Музикални Десертни Чинии за Музикална Темати?

50шт Музикални Ноти, Вечерни Аксесоари Музикални Хартиени Чинии Комплект Съдове за готвене 9 Музикални Ноти Кът Чинии

BGN 1.33

Налично
Налично

【Удовлетворенный опит】Ако имате някакви въпроси относно тези музикални плочи, моля, свържете се с нас за подмяна или връщане на парите, вашата удовлетвореност е наша цел, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да реши проблема.Фигура и цвета на добре надпис и са устойчиви на избледняване, че ще ви е страна, пълна атмосфера на покер тематика., 【РАЗМЕРИ】 : Плочи са с размери 9 см и 7 см в диаметър. спестете си време, просто плъзнете го, наслаждавайки се на страна!. Всички наши музикални хартиени чинии, изработени от качествена хартия, не са токсични, нямат мирис, термостойки и трайни. 【Музикални аксесоари за партита В комплекта са включени】Вие ще получите 25 9-инчов хартиени чинии за музикални ноти, 25 7-инчов хартиени чинии за десерт бележки, за плочи отпечатани : черно-бели музикални ноти.Фигура и цвета на добре надпис и са устойчиви на избледняване, че ще ви е страна, пълна атмосфера на покер тематика.Дизайн и цветове, са добре маркирани и не изчезват, създавайки атмосфера на партита, изпълнен с музика. много сладък за декорация на партита в музикалната тема по случай рождения ден, всеки набор е оценен на 25 души гости. 【Материал премиум-клас за музикална тема】 Нашето семейство използва твърда картонена хартия с тегло 300 г.Например, Музикалното парти, детски рожден ден, Годишнина парти, музикално парти по случай рожден ден, къмпинг, най-якото музикално събитие, парти за любителите на музиката, сватби, кокошка страни, детски душата, украсата на кухненската маса, излети, заснемане на музикален видеоклип, музикално парти, декорация на тържества и всякакви други тематични събития по повод деня на раждането. много сладък за декорация на партита в музикалната тема по случай рождения ден, всеки набор е оценен на 25 души гости. 【Материал премиум-клас за музикална тема】 Нашето семейство използва твърда картонена хартия с тегло 300 г.На вашите гости и ще се радвате на този комплект за партита в стил музикално парти!.На вашите гости и ще се радвате на този комплект за партита в стил музикално парти!.【Музикални аксесоари за партита В комплекта са включени】Вие ще получите 25 9-инчов хартиени чинии за музикални ноти, 25 7-инчов хартиени чинии за десерт бележки, за плочи отпечатани : черно-бели музикални ноти. Всички наши музикални хартиени чинии, изработени от качествена хартия, не са токсични, нямат мирис, термостойки и трайни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Дръжката от ABSматериал, екологично чиста и безопасна за използване.Е изработен от стомана, без ръжда.Под

Произведено в САЩ.Хастарът е от изкуствена кожа.Измийте с кърпа.Метална табела за отборен цвят е с разме

Ние сме професионален производител : тези пластмасови чинии от розово злато, които ние продаваме, са най

4 броя, 1 на достъпна цена : Чинии вашите деца, са идеални за малки пальчиков и на всяка възраст, са идеални

Произведени от смес от цвеклобагассы / отпадъци от захарна тръстика, бамбук и тростниковой маса.Този п�

5звезден елемент от всеки домашен фитнес Създайте своето перфектно тяло с помощта на олимпийски щанги XM

в опаковка : 25 прозрачни квадратни пластмасови чинии (9,5") и златни десертни чинии (7,5 см), 25 златни пластма

"МАСА ЗА 24 ГОСТИ" : В комплекта на доставка на тези черни чинии и салфетки за парти включва 9инчов кът харт

Заредете хартиени чинии и чаши Радвам се, че има свеж дизайн, който е идеален за ежедневна употреба...

ДЕСЕРТНИ ЧИНИИ с ПРИНТОМ На тези десертни чинии нанесено висококачествено изображение на следващата ф

БЕЗОПАСНИ МАТЕРИАЛИ Изработен от хранителносиликон : мек, нетоксичен, не съдържа бисфенол А, олово, PVC и

Ценна опаковка : 24 чинии.Това е ретро елемент, за парти на Хелоуин.Прибори за специални случаи.Изработен

Please wait...