0
clear
  • RODAILYCAY Светлочувствителен лека нощ на Великден, 2 пакета Нощни осветителни Тела, Вградени в стената, Топло бяла led Ночники за Детска, Спалня, Баня, Антре, Детска спалн?
  • -20%
  • -20%
RODAILYCAY Светлочувствителен лека нощ на Великден, 2 пакета Нощни осветителни Тела, Вградени в стената, Топло бяла led Ночники за Детска, Спалня, Баня, Антре, Детска спалн?

RODAILYCAY Светлочувствителен лека нощ на Великден, 2 пакета Нощни осветителни Тела, Вградени в стената, Топло бяла led

BGN 1.33

Налично
Налично

【Компактен размер】 Размер ночников е 3 x 4,5 x 1,4 инча /7,6 x 11,4 x 3 см. Plug-in ночники имат компактни размери и уникален дизайн щепсела, който не блокира втори контакти, оставяйки втората розетка за други устройства. 【Лека нощ с чувствителни датчици】 led нощна светлина с вграден интелигентен сензор, няма нужда да натискате никакви бутони, светлина сензор за автоматично включване на по здрач и се изключва на зазоряване.Нашият лека нощ ще променят яркостта си в зависимост от интензивността на околната светлина. 【Правилната яркост】 Ръководство лека нощ осигурява нужното количество топла бяла светлина, не твърде слабото и не твърде ярка, достатъчно, за да можете да видите всички препятствия в тъмнина, можете свободно да се разхождат из къщата, без да се включват други източници на светлина, мека светлина реже очите. 【Висока ефективност при външния разсеяна светлина достига критична точка фотопроводящего съпротива, верига за автоматично изключване, и включаемый нощна светлина ще изгасне.Автоматично разпознаване, много энергоэффективный и спестяващ пари.Подходящ за всички · За възрастни : Включва през нощта, пречи на спотыкание за препятствия, позволява на родителите да ставам през нощта, да пие вода, да се насладите на банята и отново да си легнете, без да се включва основното осветление.· За децата : Когато бебето започва да спи един, нощна светлина може да помогне да се отървете от страха на детето, преди тъмнината, дари пълно чувство за сигурност и да се помогне на детето да заспи през нощта със сладък сън.· За себе си : Когато сте в легнало положение на леглото, играят с мобилния си телефон или в други игри, можете да избегнете отблясъци.Предпазни мерки Опасност от токов удар и пожар! !Включете щепсела на отворени електрически контакт, който е проветрено и да не се занимава с воали или други материали, за използване с удлинителями.Гарантияесли имате някакви въпроси по време на използването на нощни лампи, моля, не се колебайте да се свържете с мен, ние предлагаме 90-дневната политика безусловно връщане.Така че не се колебайте да го купуват!.

Подробности

Подобни продукти в категория

Изтеглете приложението, отсканировав QRкод в инструкции или като направите търсене по него в Application Market;.

【Компактен размер】 Размер ночников е 3 x 4,5 x 1,4 инча / 7,6 x 11,4 x 3 см Plugin ночники имат компактни размери и ун�

Например, изненади за Коледа, Нова година, рожден ден, Хелоуин, Деня на благодарността и годишнина от сва

【ИДЕАЛНА ЯРКОСТ】 Нашите умни нощни осветителни тела осигуряват точно нужното количество светлина.Виж

Пратката включва 1 * нощна светлина.Базата се захранва от включения стандартен USB кабел за зареждане и за

Автоматично ОСВЕТЛЕНИЕ : автоматично се включва само тогава, когато околното осветление не е достатъчн�

Функция : Натиснете бутона за включване и изключване.Изисква 3 батерии тип ААА (батериите в комплекта не

НАПРЕЖЕНИЕ : AC 110220 v / 50 Hz; Ток : AC0.02 A; Мощност : 0,5 Вата Автоматично ОСВЕТЛЕНИЕ : автоматично се включва сам

Проектор звездна светлина : При включено осветление изхвърли многоцветни звезди на стената или тавана,

НАПРЕЖЕНИЕ : AC 110220 v / 50 Hz; Ток : AC0.02 A; Мощност : 0,5 Вата Автоматично ОСВЕТЛЕНИЕ : автоматично се включва сам

【Богат на функции настолна лампа с магнит】 4 бр уникална настолна лампа kawaii kids с магнитно дъно, може да �

【ИДЕАЛНА ЯРКОСТ】 Нашите умни нощни осветителни тела осигуряват точно нужното количество светлина.Виж

Please wait...